Termenii şi condiţiile de mai jos se referă la rezervările valabile care se vor face folosind interfaţa site-ului. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: +4 0230 52 22 54. Termenii şi condiţiile din prezentul document sunt aplicabile unei rezervări valabile efectuate pe site şi reprezintă condiţiile contractuale de bază în relaţia dintre vânzător şi cumpărător.

Administratorul site-ului villaalice.ro are dreptul la modificarea termenilor şi condiţiilor astfel încât vă recomandăm, ca înainte de fiecare rezervare să citiţi Termenii şi Condiţiile afişate pe site. Aceste modificări sunt valabile de la data apariţiei lor pe site şi nu pot fi aplicate rezervărilor făcute anterior. Pentru fiecare rezervare efectuată pe site, sunt valabili termenii şi condiţiile în vigoare la data efectuării rezervării.

În cazul unei rezervări valabile, dvs. acceptaţi fără excepţie toţi termenii şi condiţiile citite aici. În cazul utilizării site-ului, dumneavoastră acceptaţi că veţi respecta termenii şi condiţiile enumerate aici. 

Rezervări

O rezervare valabilă este o rezervare făcută de cumpărător prin completarea formularului de rezervare sau la unul din numerele de telefon de pe site şi confirmată de vânzător.

Prin completarea formularului de rezervare online şi trimiterea pe site-ul villaalice.ro, cumpărătorul comandă serviciile selectate în coş (coşul virtual de cumpărături afişat pe site) şi răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el.

Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicate greşit atrag după sine neonorarea rezervării şi nevalidarea ei, dat fiind faptul că vânzătorul nu poate contacta cumpărătorul pentru confirmarea rezervării.

Preţul serviciilor

Toate preţurile afişate pe site sunt în lei. Preţurile camerelor prezentate pe site-ul villaalice.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă, fără a afecta preţurile rezervărilor deja confirmate. Preţurile includ taxa de TVA 9% şi taxa hotelieră de 3%. Preţurile pot diferi în funcţie de sezon, disponibilitate şi cerere.Toate facturile se emit în lei. Dacă plata se face cu un card în altă monedă, procesatorul de plăţi va face conversia în lei.

Pentru rezervările trimise prin formularul de pe site sau printr-o cerere pe e-mail sau telefonic veţi primi o factură proforma pe care o puteţi achita prin transfer bancar sau prin linkul integrat în factură al platformei euplătesc.ro. La plata prin card bancar, sunt acceptate carduri: Mastercard, Maestro şi Visa sau prin card Voucher de vacanţă Edenred, Up România sau Sodexo. Cardul de vacanţă/Tichetele de vacanţă sunt nominative şi pot fi folosite exclusiv de către Titularul lor, pentru servicii obligatoriu de cazare, la care se pot adăuga şi servicii de masă. Voucherele trebuie să fie în perioada de valabilitate şi să nu fie distruse / perforate / capsate / lipite / îndoite / pliate iar codul de bare trebuie să fie intact.

Obligaţii

Pentru a oferi informaţii actualizate site-ul www.villaalice.ro va fi modificat periodic.Modificările se vor face asupra conţinutului site-ului şi aici ne referim la informaţii despre produse, descrieri, fotografii, preţuri, etc. Preţurile de pe site se pot modifica în cazul în care vânzătorul consideră că este necesar.

Proprietarul domeniului www.villaalice.ro nu este răspunzător pentru posibilele prejudicii generate de conexiunea la internet, pentru utilizarea, copierea sau afişarea conţinutului site-ului, declinându-şi de asemenea răspunderea pentru orice dezavantaj care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecţiuni tehnice apărute la server. 

Avans şi garantarea rezervării

Rezervarea va fi confirmată după ce veţi achita contravaloarea serviciilor solicitate integral sau după stabilirea de comun acord a unui procent de avans. Dacă optaţi pentru achitarea prin transfer bancar, veţi primi un email cu factura proforma pentru achitarea avansului. Avansul trebuie achitat în 2 de ore de la data efectuării rezervării pentru rezervările efectuate cu mai puţin de 48 de ore de la data cazării. Pentru rezervările efectuate cu mai mult de 48 de ore de la data rezervării, avansul se va plăti în maxim 48 de ore. Procedăm în acest mod pentru a evita rezervările care ulterior nu sunt onorate şi îi împiedică pe alţi turişti să beneficieze de cazare la Villa Alice. Rezervarea se consideră anulată dacă nu se respectă termenul de plată menţionat în email sau dacă nu se anunţă întârzierea plăţii.

Rest de plată

Restul de plată aferent sejurului (dacă există în cazul unei plăţi parţiale în avans) se achită la momentul sosirii, prin numerar sau cu card bancar (Visa, Mastercard, Maestro). 

Politică anulare sau modificare

Plata integrală în avans sau avansul este nerambursabil. Dacă aveţi întrebări ne puteţi contacta prin email sau telefon. Villa Alice poate anula orice rezervare imediat după ce un oaspete întârzie plata conform termenilor şi condiţiilor din momentul rezervării sau dacă un oaspete devine insolvabil sau dacă oaspetele încalcă oricare dintre clauzele stipulate în pagina de termenii şi condiţii. Modificarea datelor rezervării cum ar fi data de check-in, numărul de nopţi sau tipul şi numărul de camere poate fi făcută de comun acord doar dacă există disponibilitate. 

Neprezentare

În caz de Neprezentare (no-show sau rezervare neonorată) suma achitată în avans se reţine integral. 

Cazare

Reguli privind cazarea şi sejurul 

Ora de check-in: începând cu ora 14:00

Ora de check-out: până la cel târziu ora 12:00

Pentru procedura de cazare este nevoie de un act de identitate (carte de identitate sau paşaport). Vârsta minimă pentru cazare conform legislaţiei este 18 ani, în concordanţă cu legile României. Numărul de oaspeţi care va fi cazat în orice cameră de hotel va fi strict limitat, conform rezervării. Conducerea hotelului îşi rezervă dreptul de a alege pentru dumneavoastră etajul, tipul şi poziţia camerei în funcţie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastră.

În cazul în care observaţi o defecţiune sau un accesoriu lipsă în dotarea camerei, vă rugăm să anunţaţi la recepţie. Deteriorarea de către oaspeţi a oricărui obiect de inventar a Villa Alice atrage răspunderea materială a acestora privind achitarea daunelor la valorile afişate în lista obiectelor de inventar, regăsită în mapa din cameră sau pe pagina de internet a proprietăţii. Hotelul îşi rezervă dreptul de a încasa contravaloarea oricărui obiect însuşit de către oaspete din hotel. Dacă aceste deteriorări / distrugeri vor fi observate după plecarea oaspetelui (fără ca acesta sa fi anunţat hotelul în prealabil), hotelul îşi rezervă dreptul de a recupera valoarea prejudiciului taxând cardul de credit al oaspetelui, oferit drept garanţie.

Este strict interzisă aprinderea oricărei surse de foc, inclusiv de lumânări, artificii şi/sau beţişoare aromatice în interiorul hotelului şi va atrage după sine penalizări în valoare de 100 euro (valoarea în lei va fi calculată la cursul BNR din ziua plăţii). 

Aer condiţionat

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat. Pentru deschiderea / închiderea sistemului, pentru schimbarea temperaturii sau a setărilor aparatului, vă rugăm să folosiţi telecomanda.

Frigider

În fiecare cameră este disponibil un frigider. La recepţie există un minibar de unde puteţi cumpăra sau comanda produse prin telefonul din cameră (la interior 19). Produsele se achită la momentul livrării acestora.

Televiziune

Programe TV digitale şi HD prin cablu sunt disponibile în fiecare cameră din complex.

Internet

Internetul wireless este disponibil gratuit în toate camerele şi spaţiile comune. Conexiunea se poate face de pe dispozitivul dumneavoastră mobil (laptop, tabletă, smartphone, etc); accesaţi reţeaua cu cel mai bun semnal „Villa Alice” şi introduceţi parola primită de la recepţie.

Cereri suplimentare

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, anunţaţi la recepţie. Nu se va intra în cameră, decât cu permisiunea dumneavoastră, pentru verificarea utilităţilor şi a curăţeniei, în intervalul orar 07:00 – 17:00, la ora stabilită de dumneavoastră şi comunicată la recepţie.

Bagaje

Bagajele pot fi păstrate în camera de bagaje pentru o perioadă de maxim 6 ore, fără plată. Pentru bagajele lăsate la recepţie mai mult de 12 ore se vor percepe cheltuieli de depozitare.

Conduită

Nu practicăm un cod vestimentar special, dar recomandăm decenţă şi respect atât faţă de ceilalţi oaspeţi, cât şi faţă de personal.

Nu este permis accesul în spaţiile comune ale Villa Alice (holuri, terase, recepţie, etc) în costum de baie.

În cadrul Villa Alice este interzisă discriminarea. Nu tolerăm şi nu agreăm discriminările de orice fel (rasă, culoare, religie, naţionalitate, sex, statut marital sau social, vârstă, origini etnice sau persoane cu dizabilităţi).

Villa Alice îşi rezervă dreptul de a refuza cazarea a clienţilor în stare de ebrietate, nepoliticoşi sau turbulenţi care prin atitudinea şi comportamentul lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau îi deranjează pe alţi oaspeţi.

Afecţiunile de sănătate ascunse, nedeclarate, exonerează Villa Alice de orice responsabilitate.

Spaţiile comune

Vă rugăm să păstraţi liniştea şi să nu deranjaţi liniştea celorlalţi turişti în perioada de odihnă (între orele 22:00 şi 08:00).

Vă rugăm să nu alergaţi sau vă căţăraţi pe geamuri şi balustrade sau să practicaţi diverse sporturi în spaţiile comune, casa scării sau în holurile Villa Alice. Orice încălcare exonerează Villa Alice de orice responsabilitate.

Supraveghere video

Spaţiile comune sunt supravegheate video.  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru obiectele pierdute, uitate sau presupus furate din camerele de cazare.

Fumatul

Fumatul tradiţional şi ţigara electronică sunt interzise în întreaga proprietate (camere de cazare şi spaţii comune) conform legislaţiei aplicabile în vigoare (Legea 349/2002 modificată şi completată prin Legea 15/2016). Vă informăm că în fiecare cameră există senzori de detecţie care detectează fumul de ţigară şi declanşează alarma de incendiu.

Villa Alice dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxă în valoare 150 euro/noapte (valoarea în lei va fi calculată la cursul BNR din ziua plăţii), reprezentând serviciile de curăţenie a camerei. Este permis fumatul doar pe balcoane.

Parcare

Parcarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să parcaţi autovehiculul astfel încât să ocupaţi un singur loc de parcare si sa anunţaţi la recepţie numărul camerei şi al autovehiculul. Dacă în faţă unor locuri de parcare este afişat „Nu parcaţi!” vă rugăm să nu parcaţi în acele locuri.

Vizitatori

Nu este permis accesul vizitatorilor în camere.

Animale de companie

Iubim animalele, dar nu este permis accesul cu animale de companie în interiorul Villa Alice.

Copii

Vă rugăm să vă supravegheaţi copiii. Villa Alice nu îşi asumă responsabilitatea în caz de accidentări.

Servicii oferite 

Oaspeţii cazaţi în cadrul Villa Alice beneficiază de o ofertă preferenţială de servicii gratuite şi cu plată. În cazul serviciilor cu plată, puteţi obţine informaţii suplimentare.

Servicii gratuite:

  • Parcare gratuită pe durata şederii
  • Reţea de internet wireless (Wi-Fi)

Servicii cu plată:

  • Room service
  • Spălătorie sau călcătorie
  • Telefonie internă şi internaţională
  • Trimitere şi primire corespondenţă
  • Transport/transfer aeroport daca este disponibil  

Pierdere cheie acces cameră

Vă rugăm să contactaţi de urgenţă recepţia imediat ce aţi pierdut cheia de acces în cameră. Pentru a vă elibera duplicat este necesară identificarea dvs. cu un document de identitate şi achitarea unei taxe în valoare de 50 euro (valoarea în lei va fi calculată la cursul BNR din ziua plăţii).

Protecţia şi grija faţă de mediu

Protecţia mediului reprezintă o preocupare permanentă la Villa Alice. Conştientizăm cât de importantă este protecţia mediului şi ne angajăm să minimizăm impactul operaţiunilor noastre asupra mediului. Încercăm să reducem poluarea, emisiile şi deşeurile.Folosim iluminat eficient energetic cu led pentru a minimiza consumul de energie electrică.Lenjeria şi prosoapele se schimbă în medie la 3 zile de cazare (sau mai repede în funcţie de clasificarea camerei) sau la cererea clientului. Pentru semnalarea schimbării lenjeriei sau a prosoapelor oaspeţii sunt rugaţi să le lase pe jos, în baie. Vă rugăm să nu folosiţi prosoapele sau lenjeria pentru: şters părul vopsit, pentru demachiat, curăţat încălţămintea, geamantanele, pardoseala etc. Prosoapele se vor folosi strict pentru uz corporal.

Protecţie în caz de incendiu

Pentru siguranţa oaspeţilor noştri, am luat toate măsurile de siguranţă şi protecţie în cazul apariţiei unui incendiu.În fiecare cameră şi spaţiu comun sunt prezente detectoare de fum şi plan de evacuare. Pe partea interioară a uşii se găseşte planul de evacuare cu indicarea camerei pe etaj şi marcarea celei mai apropiate ieşiri de urgenţă.În spaţiile comune sunt prevăzute extinctoare, semnalizatoare luminoase pentru căile de evacuare şi plan de evacuare.Căile de evacuare sunt semnalizate corespunzător, conform legislaţiei în vigoare, cu elemente luminoase, alimentate non-stop la surse separate de energie.

Modificări termeni şi condiţii

Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând de către Villa Alice fără a se face notificări în prealabil.

Întrebări şi reclamaţii

Ne rezervăm dreptul de a debita cardul oaspeţilor noştri, independent de dorinţa lor, în cel puţin următoarele cazuri:

– au părăsit incinta Villa Alice, fără să plătească pentru serviciile de care au beneficiat;

– au produs degradări sau distrugeri;

– au plecat cu obiecte care nu le aparţin şi a căror contravaloare nu au plătit-o;

– nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Dacă aveţi întrebări, sugestii, sesizări sau reclamaţii vă rugăm să ne contactaţi prin email sau telefonic.

Conţinutul website-ului este proprietatea Villa Alice.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur plăcut la Villa Alice!