Suceava (Centru)
Str. Simion Florea Marian nr. 1 bis
Recepţie: +4 0230 52 22 54
Manager: +4 0723 28 78 98
E-mail: contact@villaalice.ro
 
Villa Alice - cazare Suceava, cazare Bucovina, pensiuni Suceava
Villa Alice**** - cazare Suceava, cazare Bucovinacazare SuceavaCamere Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaFacilitati Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaGalerie Foto Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaContact Villa Alice**** Suceava
 
 
 
 
Deutsch
RO EN FR DE
Skype Me™! Villa Alice pe Facebook

OFERTA REVELION SUCEAVA 2019-2020

Pentru perioada 30 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, 4 nopți, Villa Alice vă invită să petreceți revelionul în Bucovina în următoarele camere:

Cameră de 3* pentru 4 nopți = 300 lei de persoană preț pachet

Cameră de 4* pentru 4 nopți = 360 lei de persoană preț pachet

Apartament de 4* pentru 4 nopți = 460 lei de persoană preț pachet

Cameră cu dotări de 5* pentru 4 nopți = 700 lei de persoană preț pachet.


Prețurile sunt valabile în condițiile cazării a 2 persoane în cameră.

Oferta Revelion Suceava Oferta Revelion Suceava Oferta Revelion Suceava Oferta Revelion Suceava

La apartament, persoana a treia și eventual a patra dacă sunt copii până la 12 ani se cazează gratuit, copiii între 12 și 18 ani plătesc jumătate de preț iar adulții a treia eventual a patra persoană plătesc cu 30% mai puțin decât prețul afișat pe persoană.

* Micul dejun este opțional, costă 25 de lei de persoană și este bufet suedez și se poate opta sau nu pentru el chiar în momentul sosirii la pensiune.

Masa și programul de revelion sunt de asemenea opționale și vă putem recomanda restaurantele Bistro 7 sau Centru Vechi care se află în imediata apropiere a pensiunii.

După cum vedeți oferta noastră este flexibilă, mai mult chiar dacă ne sunați o puteți face gratis pe Skype (villaalicesv) sau, normal, pe telefonul pensiunii la +4 0230 522 254, discutăm pentru a lămuri eventualele neclarități apoi formulați rezervarea (detaliat, precis, concret) pe e-mail. Noi vă confirmăm și dumneavoastră achitați avansul pentru cazare în contul nr. RO39BUCU1702232847018RON, deschis la ALPHA BANK ROMANIA SA, Suc. Suceava, pentru S.C. VILA ALICE S.R.L. RO 14489234, J33/103/27.2.2002.

Oferta de petrecere Revelion la restaurant este deci opțională, puteți să o luați sau nu, dar ar fi bine să vă hotărâți cât mai repede pentru a mai găsi locuri.

Vă așteptam în (probabil) cele mai frumoase și superechipate camere de 5* din România la un preț incredibil de mic!

oferta cazare revelion suceava bucovina 2020
DOWNLOAD
OFERTA REVELION
[PDF]
Publicat la

Ce puteţi face în Suceava şi în împrejurimi în cele trei zile de Crăciun, de Anul nou sau în perioada dintre ele?

În prima zi puteţi vizita în Suceava Cetatea de Scaun a lui Ştefan cel Mare, renovată şi reamenajată recent, cu numeroase obiecte medievale, proiecţii sau holograme, de asemenea Muzeul de Istorie al Bucovinei, renovat şi reamenajat recent şi acesta, unde puteţi vedea, printre altele, şi renumita Sala Tronului a lui Ştefan cel Mare.

În a doua zi puteţi vizita singurele mănăstiri pictate şi în exterior din lume, pentru început Humor şi Voroneţ numită şi Capela Sixtină a Estului. După amiază puteţi merge la căţiva kilometri de Suceava la Mănăstirea Dragomirna, o adevărată cetate medievală reînviată, cu un pitoresc lac în preajmă.

În ultima zi puteţi continua turul celebrelor mănăstiri pictate şi în exterior cu Suceviţa. În apropiere, în Marginea puteţi trece pe la atelierul şi expoziţiile de ceramică neagră, iar în cele din urmă ajungeţi la Mănăstirea Putna, locul unde se află mormântul lui Ştefan cel Mare.

Pe data de 27.12.2019 are loc la Suceava festivalul costumelor şi obiceiurilor populare specifice sărbătorilor de iarnă din zona Bucovinei, unul dintre cele mai frumoase festivaluri de acest gen din ţară.

Pensiunea noastră este chiar în centru, la 200 de metri de Târgul de Crăciun şi locul festivalului, condiţiile de cazare sunt excelente iar preţurile la pachetele de cazare foarte mici comparativ cu alte oferte. Aşa că puteţi suna imediat la 0230 522 254 şi face rezervarea.

Vă aşteptăm!


 
 
   
Hotelul Lunii in Romania  
   
Impresiile turistilor despre Pensiunea Villa Alice Suceava  
Vasile Constantin Boghean - Romanii - Intre Pacala si Miorita Vasile Constantin Boghean - De la comunism la globalizare şi înapoi? Vasile Constantin Boghean - De la comunism la globalizare şi înapoi?  
Atractii turistice Suceava  
   
Noutati despre Suceava  
   

©2022 Pensiunea Villa Alice**** Suceava - cazare suceava. Filmare nunta suceava.
Cazare Slanic Moldova. Creare site - SANNET®.