Din data de 25 mai 2018 SC VILA ALICE SRL (deţinătorul www.villaalice.ro) aplică o nouă politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările impuse de Regulamentul general (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul POLITICII DE COOKIE şi al POLITICII DE CONFIDENŢIALITATE. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie. Ulterior poți modifica aceste setări urmând instrucțiunile din pagina cu politica de cookie.
 
 
Suceava (Centru)
Str. Simion Florea Marian nr. 1 bis
Recepţie: +4 0230 52 22 54
Manager: +4 0723 28 78 98
E-mail: contact@villaalice.ro
 
Villa Alice - cazare Suceava, cazare Bucovina, pensiuni Suceava
Villa Alice**** - cazare Suceava, cazare Bucovinacazare SuceavaCamere Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaFacilitati Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaGalerie Foto Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaRezervari Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaContact Villa Alice**** Suceava
 
 
 
 
Deutsch
RO EN FR DE
Skype Me™! Villa Alice pe Facebook

POLITICA DE PROTECŢIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR)

SC VILA ALICE SRL, având sediul social în Str. Simion Florea Marian 1 Bis Suceava, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Suceava sub nr. J33/103/2002, având CUI 14489234, este operator de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către SC VILA ALICE SRL numai în măsura permisă prin Regulamentul General (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, numit în continuare GDPR.

Termeni în înțelesul Regulamentului General (UE) 679/2016:

date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale; 

prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

persoană împuternicită de operator ” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

parte terță” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;

consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

SC VILA ALICE SRL prelucrează datele personale colectate exclusiv în temeiul și cu scopul

» ofertării serviciilor noastre către persoanele interesate,
» încheierii și executării contractelor de colaborare,
» transmiterii documentelor fiscale către autoritățile competente ale statului român.

Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

- dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,
- dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal,
- dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
- dreptul la restricționarea prelucrării,
- dreptul la portabilitatea datelor,
- dreptul la opoziție și de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
- dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal. 

Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către SC VILA ALICE SRL, Str. Simion Florea Marian 1 Bis Suceava, în atenția responsabilului cu protecția datelor – sau la adresa de mail contact@villaalice.ro.

În cerere, vă rugăm să menționați dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă (poștală sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care să asigure că veți primi personal informațiile. Vă rugăm să țineți cont că, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea, pentru a ne asigura că solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru orice încălcare a drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate și stocate doar în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preîntâmpina încălcarea securității sistemelor, și pentru respectarea legii și a termenilor noștri contractuali.

În acest sens, SC VILA ALICE SRL va stoca datele dvs. în conformitate cu Politica de confidențialitate a datelor care reglementează termene-limită prestabilite și bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, în funcție de specificul operațiunilor pentru care sunt necesare.

Mai mult, SC VILA ALICE SRL se asigură că datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigură că perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitată, iar la împlinirea termenelor limită, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

SC VILA ALICE SRL poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de curierat, împuterniciți ai SC VILA ALICE SRL ce acționează în limitele și scopurile stabilite de SC VILA ALICE SRL, conform condițiilor din prezenta Politică.

Sesizări

În cazul în care consideraţi că drepturile nu v-au fost respectate sau că folosim datele dvs. personale în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +4 0318 059 211 sau +4 0318 059 212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Website: www.dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Administrator,
VASILE CONSTANTIN BOGHIAN
Data: 24.05.2018

 
rezervari online  
 
   
preturi cazare pensiune hotel suceava  
 
   
Hotelul Lunii in Romania  
   
Impresiile turistilor despre Pensiunea Villa Alice Suceava  
filmare nunta suceava  
fotografii de 5 stele pentru nunta ta  
Vasile Constantin Boghean - Romanii - Intre Pacala si Miorita  
   
Atractii turistice Suceava  
   
Noutati despre Suceava  
   


 Localizare Pensiune Villa Alice Suceava


 Localizare Pensiune Villa Alice Suceava

©2018 Pensiunea Villa Alice**** Suceava - cazare suceava. Filmare nunta suceava. Creare site - SANNET®.
mobila rufster biodiva dezmembrari mobila suceava transport agabaritic bacau case restaurant cazare gazon termopane piese agricole atv