Suceava (Centru)
Str. Simion Florea Marian nr. 1 bis
Telefon: 004 0230 52 22 54
Mobil: 004 0723 28 78 98
E-mail contactvillaalice.ro
 
Villa Alice - cazare Suceava, cazare Bucovina, pensiuni Suceava
Villa Alice**** - cazare Suceava, cazare Bucovinacazare SuceavaCamere Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaFacilitati Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaGalerie Foto Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaRezervari Villa Alice**** Suceavacazare SuceavaContact Villa Alice**** Suceava
 
 
 
 
Deutsch
RO EN FR DE
Skype Me™! Villa Alice pe Facebook
 
semnaturi personalitati Suceava GRUPUL DE PERSONALITĂŢI din Suceava care susţin planul pentru "schimbarea la faţă" a municipiului Suceava, pentru mărirea atractivităţii turistice, economice şi culturale propus de prof. Vasile Constantin Boghian
 
plan arhitectura Suceava PLAN PENTRU "SCHIMBAREA LA FAŢĂ" A MUNICIPIULUI SUCEAVA,
PENTRU MĂRIREA ATRACTIVITĂŢII TURISTICE, ECONOMICE, CULTURALE
 
plan de situatie Suceava PLAN DE SITUAŢIE
SUCEAVA
 
 
- O suceveancă a câştigat marele premiu fiind desemnată "studentul român al anului în străinătate" într-o ceremonie desfăşurată pe 5 ianuarie 2017 la Palatul Parlamentului devansând alte 42 de candidate. Este născută într-un sat la câţiva kilometri de Suceava şi a urmat facultatea din ţară la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava depăşind astfel colegii de la Bucureşti, Iaşi sau Cluj.

Pentru detalii accesaţi
https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-01-07/O-suceveanca-a-fost-desemnata-Studentul-roman-al-anului-in-strainatate

- Știați că municipiul Suceava este pe primul loc în România la spații comerciale moderne (mall-uri) pe cap de locuitor la mare distanță față de celelalte mari orașe ale țării (București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța etc.)? Tot în Suceava există de zeci de ani cel mai mare bazar din România de unde poți cumpăra aproape orice la prețuri mai mici decât în magazinele obișnuite.

- Județul Suceava este pe primul loc în România la procentul de creștere a numărului de autoturisme față de 1990 cu 506%. Pe locul 2 se află Bucureștiul cu 495% (iar media națională este de 280%).

- Județul Suceava este de mulți ani la rând pe locul 2 în Romania după Ilfov la numărul de autorizații de construcție emise (deci în principal case).

- Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava este pe locul 1 între toate universitățile din România la numărul de invenții brevetate (deci înaintea Bucureștiului, Iașiului, Clujului, etc.)

- Un elev din comuna suceveană Dorna Candreni este singurul elev din mediul rural din România care a absolvit bacalaureatul cu media 10 (absolvise și liceul cu media 10). Ca întotdeauna însă, Clujul a fost pe fază și l-a racolat încă din ultima parte a liceului pentru a deveni student la Babeș Bolyai.

- Suceava a candidat pentru a fi Capitala Culturală Europeană, organizând o mulțime de evenimente culturale printre care:
+ Festivalul internațional de Blues confusion
+ Festivalul de teatru organizat de suceveanul Matei Vișniec – cel mai mare dramaturg român contemporan – la teatrul din Suceava care-i poartă numele și la alte locații din județ concomitent.
+ Festivalul internațional al Școlilor de Teatru organizat de fostul actor al Teatrului Naţional București Stelian Nistor, actualmente om de afaceri, originar din Suceava.
+ Festivalul internațional de Film UNICA Suceava (19 - 26 august 2016)
+ Festivalul anual Bucovina Rock Castle (18 - 20 august 2016) - Cetatea de Scaun a Sucevei
+ Festivalul de Artă Medievală "Stefan cel Mare" (11 - 14 august 2016) - Cetatea de Scaun a Sucevei

- Muzeul de Istorie al Bucovinei s-a redeschis in august 2016, mărit, renovat și reamenajat, precum și Cetatea de Scaun a Sucevei, renovată și redecorată cu multe piese originale, holograme ale unor importante personaje istorice precum și proiecţii de filme istorice pe zidurile cetăţii.

- Cea mai mare firmă românească (nu grup de firme) din România - Dedeman - a fost înfiinţată şi condusă de doi fraţi suceveni, unul matematician, celălalt informatician, care au pornit de la zero prin anii 90. În 2002 au deschis primul mare magazin Dedeman la Suceava. În 2015 ajung să surclaseze total toată concurenţa străină din România în domeniu.

- Cea mai mare (şi cea mai bună credem noi) fabrică de îngheţată din Romania "Betty Ice" este tot din Suceava. Şi aceasta a depăşit lejer toată concurenţa străina aflată în România.

- Ştiaţi că singura fabrică de bere 100% românească din România este Bermas Suceava? Berea produsă aici este singura bio (95%) din România (sursa: o emisiune Digi24 pe această temă).

Iată doar câteva lucruri bune care în general "scapă" emisiunilor de ştiri preocupate mai ales de condamnări, accidente, hoţii, crime, terorism etc.

În final, vă reamintim că Villa Alice este probabil pensiunea cu cele mai frumoase și cele mai bine dotate camere și băi din România.

©2017 Pensiunea Villa Alice**** Suceava - cazare suceava. filmare nunta suceava. Creare site - SANNET®.
mobila atv de vanzare rufster ponturi transport agabaritic reumatologie case din lemn cazare gazon termopane
 
rezervari online  
 
   
preturi cazare pensiune hotel suceava  
   
 
   
 
   
 
   
 
 
   
Hotelul Lunii in Romania  
   
Impresiile turistilor despre Pensiunea Villa Alice Suceava  
filmare nunta suceava  
fotografii de 5 stele pentru nunta ta  
Vasile Constantin Boghean - Romanii - Intre Pacala si Miorita  
   
Atractii turistice Suceava  
   
Noutati despre Suceava